nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba és a vészcsengő esete

Tízfős mentőcsapat rohant a mosdóba Kajdi Csaba megmentéséért

A modellügynökség vezetője gyanútlanul húzta meg a mellékhelyiségben azt a zsinórt, amely vészhelyzet esetén riasztja a mentőket.

Kajdi Csaba mindig büszkén vállalja a véleményét és nem riad vissza attól, ha valakiről vagy valamiről kritikát kell megfogalmazni, akár az egész ország füle hallatára. Mindemellett örömmel oszt meg saját magáról is kínos sztorikat. Volt, amikor elmesélte, hogy meg akarták verni a kocsijában, de könnyedén vállalta azt is, mi fél bele nála egy kapcsolatban és mi nem. Ezúttal azt idézte fel, amikor a németországi BMW-nél tett látogatása igencsak emlékezetesre sikeredett.

Kajdi Csaba

Fotó: TV2

„El kellett mennem a mosdóba, de csak egyetlen mozgássérülteknek fenntartott volt. Azt használta mindenki. Minden rendben is volt, szép, tiszta volt. Elvégeztem a dolgom, amikor felfedeztem ezt a zsinórt. Néztem, hogy mi lehet ez és gyanútlanul meghúztam” – árulta el a Sláger FM-en RádiósCyla, aki teljesen ledöbbent a következményeken.

„Egyszer csak nagy szaladgálás lett kint, jöttek-mentek az emberek. Kiderült, hogy ez a vészcsengő volt és egy tízfős mentőcsapat gyűlt össze, hogy a segítségemre legyenek. Én meg alig mertem kidugni az orrom, hogy bocsi, véletlen volt, minden rendben van. Ők meg ott álltak készenlétben, mentőautóval, mindennel, amivel kell. Anyukám, ha valahol meg kell nyomni a vészcsengőt, én ott vagyok!” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top