nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba a változatosságról

Kajdi Csaba: „Nem tudnám elképzelni, bármennyire is szeretem, hogy mindennap ugyanazt csináljam”

A modellügynökség vezetője bár több évtizede van a szakmában, úgy érzi neki is szüksége van a megújulásra.

Kajdi Csaba amikor csak teheti, mosolyt csal a követői arcára, hiszen saját közösségi oldalain elképesztő történeteket, sőt a ciki dolgokat is bevállalja és szívesen meséli el. A szabadszájú Cyla nem csak a közösségi médiában hajlamos bepillantást engedni a magánéletében, hanem a rádióban is gyakorta idéz fel történeteket a családjáról vagy avatja be a hallgatókat, mi van a lelkében. 

Kajdi Csaba

Fotó: Instagram

Ezt olvastad már?

5 érdekesség Kajdi Csabáról

Ez is érdekelhet Kajdi Csaba Megnézem

Ezúttal arról beszélt, hogy kifejezetten a változatosság híve, aki mind a munkájában, mind a hétköznapokban a megújulás mellett teszi le a voksát.

„Huszonkét-huszonhárom év után egészen más meghallgatnom egy tizenévest, aki modell szeretne lenni és épp arról panaszkodik, hogy miért van pattanása. Kell a változatosság, minden téren. Nem tudnám elképzelni, hogy – bármennyire is szeretem, amit csinálok – megszakítás nélkül, szabadságolás nélkül mindennap ugyanazt csináljam” – mondta Cyla, aki az otthonát is szereti megújítani.

„Anyám, ha egy kicsit elkezd uncsizni, egyből lakásfelújításba kezd. Én is szeretem megújítani az életterem, most egy új konyhát tervezek. Mondanom se kell, hogy anyám már most ezen pörög Franciaországból” – árulta el RádiósCyla, aki viszont nem szeretne költözni.

„Nagy gyűjtögető vagyok, két tárolóm is tele van mindenféle cuccokkal. Úgyhogy költözni nem szeretnék, már csak azért sem, mert 20 éve lakom ott, ahol. Imádom azt az utcát, a környéket. Nem biztos, hogy még egy ilyet találnék” – jelentette ki a Sláger Reggelben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top