nlc.hu
Sztárok

Bántalmazták a Republic technikusát

Megverték a biztonsági őrök a Republic technikusát Dunaszerdahelyen

Az eset már a koncert után történt a backstage-ben.

Rendkívüli incidens zavarta meg a Csallóközi Vásár péntek esti programját Dunaszerdahelyen. A Republic zenekar technikusát munkavégzés közben tettlegesen bántalmazták a biztonsági őrök – számolt be a parameter.sk.

Egy szemtanú szerint az incidens akkor történt, amikor a technikus a zenekaruk felszerelését pakolta volna le a színpadról. Az eset már a Republic koncertje után történt a backstage-ben, a színpad melletti részen.

A sérült technikust a helyszínen mentők látták el.

Republic együttes

A Republic együttes a Debreceni Egyetem yoUDay elnevezésű stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. szeptemberében – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A biztonsági szolgálat addig nem ismerte el, ami történt, amíg meg nem mutattak nekik egy videót, amit az egyik szemtanú készített. A bántalmazókat a rendőrség előállította.

A biztonsági szolgálat addig nem ismerte el a tettét, míg nem nyomtam az arcukba a videó felvételt. (…) Mélységesen felháborít, hogy akik azért vannak ott hogy a zenekart és annak stábját védjék (bár nem tudom, kitől kellett volna) pont azok minden ok nélkül a technikusunkat leütötték, aki kórházba került, és egy hajszálon függött, hogy megúszta! Dolgozni természetesen jó darabig nem tud” – számolt be felháborodva a történtekről a közösségi oldalán a Republic menedszere, Németh Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top