nlc.hu
Sztárok

Így él ma VV Gigi

Ezért fordított hátat a médiának a ValóVilág 4. sztárja, VV Gigi

Young G Béci húga hosszú idő után újra kamerák előtt.

Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának legutóbbi vendége. Az egykori valóságshow-hős elárulta, miért tűnt el a reality után a médiából. 

VV Gigi

VV Gigi anno 20 évesen került be a ValóVilágba és 133 nap után esett ki a reality-ből – Forrás: Palikék világa – videó / YouTube

Bevallotta, ő nem akart élni a hirtelen jött népszerűséggel. “Elkezdett terhes dolog lenni. Mindenhová el kell menni, mindenhol szerepelni kell, mindenhol mosolyogni kell, mindenhol a legjobbat kell adni, közben a szemetet nyomják rád a médiában” – magyarázta VV Gigi, aki arról is beszélt, hogy sok mindent igazságtalannak érzett a médiával kapcsolatban – írja a Blikk. “Mondtam a médiának, hogy viszlát, hogy nem adok több interjút” – mesélte az exvillalakó, aki akkor, egy időre kiköltözött Angliába.

Az interjúban arról is beszélt, hogy hívása lett és elkezdett különféle egyházakba járni, végül Krisna-hívő lett. Az egykori valóságshow-sztár ma már kiegyensúlyozott családi életet él (férjhez ment, a gyerekük pedig már 4 éves) és jógaoktatással foglalkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top