nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda a párkapcsolati igényeiról mesélt

Zimány Linda nem akar senkinek sem a pótanyja lenni

Zimány Linda egy egészséges kapcsolatra vágyik.
Zimány Linda

Zimány Linda egy jó kapcsolatra vágyik. A hot! magazin arról kérdezte a celebt, hogy van mostanság, mit történik vele.

„Munkával telt a nyár, hiszen dolgoztunk a ruhamárkám őszi kollekcióján. Hála Istennek, rengetegen szeretik, és jók a visszajelzések, amiért eszméletlenül hálás vagyok”– mondta a hot! magazinnak. Korábban Linda azt nyilatozta a Borsnak, hogy szerinte nem mernek nyitni felé a férfiak, de állítása szerint az évek során ő is nyitottabb lett.

És, hogy milyen férfit keres?

„Nyilván az embernek el kell jutnia lelkileg egy olyan szintre, hogy nyitottabbá váljon az ismerkedésben. Sok ember fejében van egy prekoncepció: olyan tulajdonságokkal ruháznak fel embereket, amik amúgy nem is léteznek. Ezért is nem jön össze sok ismerkedés. Most már figyelek, hogy ne legyen az, hogy megijedek, ha valaki megszólít, csak mert kialakítottam a fejemben egy képet arról, hogy ő milyen – mesélte Linda, majd azt is hozzátette:

„Harminc fölött már nem keresek kalandokat: inkább lelki társra vágyom, mint alkalmi kapcsolatra. Ilyenkor végiggondolom a jövőmet, hogy mit akarok magamtól, az élettől, és arra jutok, hogy egy bizalmas társat keresek, akivel együtt fejlődöm. Nem akarok a társam anyukája vagy bébiszittere lenni, hanem a párja”

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top