nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda és a párkeresés

Zimány Linda: „Harminc fölött már nem keresek kalandokat”

Bár az üzleti életben sikeres, a szerelmiben kevésbé.

Zimány Linda nem először beszél arról, hogy milyen kapcsolatot, férfit szeretne. A modell hosszú idő óta keresi az igazit, és nagyon vágyik már arra, hogy társa legyen. Bár a mai világban nem könnyű megtalálni a másik felünket, Linda nem adta fel a reményt. Mint mondja, a férfiak például már sokkal könnyedebben nyitnak felé.

„Annak is betudható ez, hogy sokkal nyitottabb vagyok, mint korábban. Nyilván az embernek el kell jutnia lelkileg egy olyan szintre, hogy nyitottabbá váljon az ismerkedésben. Sokak fejében van egy prekoncepció: olyan tulajdonságokkal ruháznak fel embereket, amik amúgy nem is léteznek. Ezért is nem jön össze sok ismerkedés. Most már figyelek arra, hogy ne ijedjek meg, ha valaki megszólít, csak mert kialakítottam a fejemben egy képet arról, hogy ő milyen”mesélte a modell a Hot! magazinnak. Hozzátette, hogy már leszámolt azokkal a kapcsolatokkal, amikben nem látja a jövőjét.

Zimány Linda

Zimány Linda (Fotó: Birton Szabolcs)

„Fiatalon sokkal könnyebben belemegy az ember kapcsolatokba, és sokkal lazábban veszi. Harminc fölött már nem keresek kalandokat: inkább lelki társra vágyom, mint alkalmi kapcsolatra. Ilyenkor végiggondolom a jövőmet, hogy mit akarok magamtól, az élettől, és arra jutok, hogy egy bizalmas társat keresek, akivel együtt fejlődöm. Nem akarok a társam anyukája vagy bébiszittere lenni, hanem a párja.” – tette hozzá. Korábban arról is mesélt, hogy külföldön könnyebben ismerkedik.

„Kicsit felszabadultabb vagyok, azt veszem észre magamon. Könnyebben ismerkedem, nyitottabb vagyok az emberekre, nagyon érdekes. Van bennem nem kicsi szorongás az itthon lévő életben az ismertségem miatt, ez valahogy feloldódik kint. Én elismerem, hogyha elmegyek a barátnőimmel vacsorázni és valaki rám néz, akkor egy jégkirálynőt lát, pedig nem ilyen vagyok. De bennem is van egy bizalmatlanság.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top