nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda társat keres

„Most vagyok kész arra, hogy jöjjön valaki” – ilyen férfit keres Zimány Linda

Még nincs kétségbeesve.

Zimány Linda az elmúlt időszakban többször is kijelentette, nem keresi a szerelmet, de ha rátalál, azt sem biztos, hogy elmondja, ugyanis örök szinglinek vallja magát. Most mégis úgy döntött, beavatja a nagy közönséget abba, miért csak 37 évesen jutott el oda, hogy komoly kapcsolatra adná a fejét.

Zimány Linda

Fotó: Schumy Csaba

„Ha az ember életébe betoppan az a valaki, akivel minden jó, akkor azt hiszem, tudat alatt is úgy alakítja az életét, hogy ez működjön. Azt érzem, hogy most minden jó: a munkám, az egzisztenciám, egésznek érzem magam lelkileg is, amiért nagyon sokat tettem. Komoly személyiségfejlődésen mentem át, és most vagyok kész arra, hogy jöjjön valaki, akivel leélhetem az életem – magyarázta a BEST magazinnak Linda, aki az életre szóló kapcsolatokban hisz, és bár sokan azt feltételeznék róla, nagyon magasak az elvárásai, a valóságban ez nem így van. – Mindenki azt hiszi, hatalmas elvárásaim vannak, pedig nem. Nekem például sosem számított a külső. Felőlem lehet valaki alacsony is, ha jó ember, jó fej, intelligens, és van humora. Akivel mindent meg tudok osztani, akire rá merném bízni az életem, és majd a gyerekeim életét is. Szerintem ezek alapvető elvárások, nem megugorhatatlan feltételek, mégis nehéz ilyet találni.”

A modell hozzátette, nem pánikol még, ugyanis folyamatosan randizik, majd három év múlva, ha betölti 40. életévét, ráér izgulni azon, hogy van-e társa vagy sem. 

BEST címlap

BEST címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top