nlc.hu
Család

Zimány Linda készen állna a szerelemre

Zimány Linda: „Bensőséges kapcsolatra vágyom”

Szeretne már anyuka lenni.

Zimány Linda az elmúlt időszakban többször is kijelentette, nem keresi a szerelmet, de ha rátalál, azt sem biztos, hogy elmondja, ugyanis örök szinglinek vallja magát

Zimány Linda

Zimány Linda (Fotó: Trenka Attila)

Az viszont már korábban is kiderült, nyitott lenne az ismerkedésre a megfelelő helyen és időben. A 37 éves modell ma Mokka vendégeként elmesélte, milyen kapcsolatra vágyik igazán. 

„Azért nehéz az ismerkedés, mert egy nagyon bensőséges kapcsolatra vágyom. Az utolsó kapcsolatom is ilyen volt egyébként, három és fél évvel ezelőtt. Azért az egy hat évig tartó kapcsolat volt, ami nagyon bensőséges volt, sokkal többről szólt, mint egy szimpla szerelem vagy tűz. Minden intim dolgot az életben megosztottunk egymással. Nekem ezt nehéz elérni ismerkedésnél, mert azt veszem észre, hogy sokkal felszínesebb és gyorsabb világban élünk, és azt érzem, hogy nagyon sok férfi megijed attól, amikor az ember egy kicsit mélyebben belemegy a dolgokba” – magyarázta Linda, majd hozzátette, el tudja képzelni, hogy gyermekei legyenek és az élete a családból, anyaságból álljon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top