nlc.hu
Sztárok

Bruce Willis állapota

Bruce Willis felesége szomorú hírről számolt be: Így van most a színész

A 45 éves modell, Emma Heming Willis elárulta, hogy nincs gyógymód a férje állapotára.

A híresség felesége egy videóban hívta fel a figyelmet a frontotemporális demenciára (FTD), arra a betegségre, mellyel Bruce Willis is küzd. Emma az FTD tudatossági világhét kapcsán szólalt meg a színész állapotáról. Bár eddig sokan reménykedtek, a nő szomorú híreket közölt: nincs gyógymód, vagy bármiféle kezelés szeretett férje betegségére – írja a Mirror. A videóban arról is beszélt, miért kell mindent tudnunk az FTD-ről (a frontotemporális demencia vagy degeneráció rövidítése, az agy elülső és halántéklebenyeit érinti – szerk.)

Bruce Willis

Bruce Willis (Fotó: Getty Images)

„Szeretném felhívni a figyelmet erre a frontotemporális demencia nevű betegségre, amely a családunk világába is betört. Remélem, hogy tanulni, és valami újat és hasznosat meríteni is tudtok ezen a héten. Azért vagyok itt, hogy a többi család is tudja, nincs egyedül, van megértés és remény a mi erős FTD közösségünkben” – mondta többek között Emma Heming Willis, aki azért is beszélt erről, mert szeretne segíteni azokon a családokon, ahol ugyan ezzel a betegséggel küzdenek. 

Agyvérzése után Kulka Jánosnál is afázia alakult ki, sokáig az is kétséges volt, hogy valaha újra meg tud majd szólalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top