nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Tímea új munkája

Gelencsér Tímea műsort kap a Spíler TV-n

A TV2 sportcsatornájának műsorvezetői csapatához csatlakozik.

Kéthetente jelentkező sport tematikus talk-show-val bővíti kínálatát a Spíler TV. A Sunday Stadium vendégeiként az ország eredményes sportolói, a hazai sztárvilág sportos személyiségei és élszurkolói vitatják meg a hét kiemelkedő sporteseményeit, sporthíreit és pletykáit. Az október 1-től jelentkező, közel kétórás élő műsor házigazdája Gelencsér Tímea és Bognár Domokos, akik a komoly sportvitákon túl ügyességi és elméleti játékokkal is várják a stúdióba érkező sztárokat.

„Mindig is szerettem volna sporthoz kapcsolódó műsort vezetni, nagyon tetszik a Sunday Stadium tematikája, hogy egy kicsit lazább hangvételű a műsor. Követtem eddig is a sportvilág híreit, eseményeit, mostantól pedig egy szórakoztató talk-show keretein belül meg is vitathatom azokat.Nagyon izgatott vagyok az új kihívás miatt, izgulok, hiszen mégiscsak ez lesz az első képernyős műsorvezetésem. Szerencsére Doma jelenléte biztonságot ad, hisz otthonosan mozog mindenféle sportágban. Az első próbák alatt kiderült, hogy nagyon más a személyiségünk, de pont ezért nagyon jól kiegészítjük egymást” – árulta el Gelencsér Tímea, aki szeretne lépésről lépésre haladni a szakmában. 

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea (Fotó: Trenka Attila)

A spanyol foci szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül. Lissák Laura, magyar Ranglista győztes, többszörös Országos Bajnok táncos a La Liga mérkőzések házigazdájaként és Bognár Domokos oldalán a La Liga összefoglalók társ-műsorvezetőjeként bizonyíthat.

„Táncosként közel áll hozzám a sport világa és bármennyire is meglepő, a foci mindig is érdekelt. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen lehetőséget kaptam, rengetget tanultam már most, egy nagyon izgalmas szakasza indult el az életemnek, aminek minden percét élvezem” – árulta el Laura, akit a nézők a Dancing with the Stars adásaiból már jól ismerhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top