nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk beszólt

Lakatos Márk Manuelnek: „Valószínűleg be voltál bambucsázva, mert akkor még nem hagytál fel a szerek fogyasztásával”

A stylist nem tett lakatot a nyelvére.

Manuel nevét 2019-ben ismerte meg az ország, a fiatal énekes karrierje pedig azóta is töretlen. A The Voice coach székében ülő sztárja Osváth Zsoltnak adott interjút, melyben többek között az is elhangzott a szájából, hogy a stylist, Lakatos Márk egy közös ruhatervező projektjükből származó bevételt nem egyenlően osztotta el.

„Ezt ő így kitalálta, és abból nem tudom, hogy mennyit adtak el, de per darab volt ilyen 27 ezer vagy mennyi, nem tudom. És aztán utána én láttam belőle mondjuk egy ilyen 40-50 ezer forintot. Úgy, hogy ő eladta az egészet. Nyilván ennek volt egy anyagköltsége is, meg minden, de azért tudod, hogy ebben azért több pénz van…” – mondta Manuel, melyre Lakatos Márk a TikTok-oldalán reagált. A híresség teljesen másképp emlékszik a történtekre, ezért is döntött úgy, hogy megszólal a témában.

@lakatosmarkstyle A szerek elveszik a memóriát! De akkor én miért emlékszem mindenre kristály tisztán? 😀 @manuelsingx @Osváth Zsolt | ZSHOWtime | #nincsbiras #csillagszóró #nekedbeakaromlatni #nekedbelegyen #foryou #fy #magyartiktok #manuel #xfaktor #voice ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

„Manuel, kicsim, annyit akarok neked mondani, hogy emlékezz vissza, hogy amikor az X-Faktor után januárban leültünk, meghívtalak abba a nagyon drága étterembe, hogy megköszönjem az együttműködést, és odaadtam neked tényleg azt a pénzt, amit keveselltél. Ugye azt is megbeszéltük, hogy gyakorlatilag az RTL az első pillanatban lefújta az egész bizniszt, a kereskedelmi osztály, mert azt mondták, hogy a te kiadóddal, meg nem tudom, mivel, olyan szerződés van, hogy a merchöket meg mindent csak ők meg az RTL csinálhatja. Gyakorlatilag alig adtunk el néhány darabot a pulcsiból, mert nem lehetett, letiltották. (…) Ezt akkor elmondtam neked, csak valószínűleg be voltál bambucsázva, mert akkor még nem hagytál fel a szerek fogyasztásával” – mesélte a videóban Márk, aki nem először áll bele az énekesbe

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top