nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk véleménye

Lakatos Márk beleállt Manuelbe: „Mióta Voice-zsűritag lett, azóta szétszedik, szanaszét rángatják”

A szókimondó stylist sem hagyta szó nélkül az énekes beszólós botrányát.

Ahogy mi is megírtuk, Manuel trágár szavak kíséretében, a középső ujját mutogatva ment neki az egyik rajongónak, amiről videófelvétel is készült. Az eset megosztotta az internet népét. Az énekes később reagált a történtekre. Elmondta, hogy a koncerten résztvevő személy provokálta, illetve nem tagadja, hogy igencsak fáradt az utóbbi hetek forgatásai, munkálatai miatt. Lakatos Márk a TikTok-oldalán fejtette ki a véleményét az énekes viselkedéséről. 

„Látom, hogy ez a csóri Manuel teljesen kivan, érted? Mióta Voice-zsűritag lett, azóta szétszedik, szanaszét rángatják, állandóan forgat, közben koncertezik, a 48 órából 42-t ébren van, úgyhogy egész egyszerűen nem bír már mást csinálni, hogyha valaki csúnyán néz rá a koncerten, akkor azt úgy elküldi telibe a tetves k*rva anyjába, mint a huzat, érted? Csak én azt nem tudom, hogy mi van, hogyha én elmegyek a koncertjére a tikkelő jobb szememmel vagy mondjuk elviszem magammal a Schmidt Máriát, akkor közénk ugrik stage divinggal és ott a helyszínen kitekeri a nyakamat? Ne már, Manu!” – mondja a videóban a stylist, aki nemrég a drogos múltjáról vallott

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top