nlc.hu
Sztárok

Manuel viselkedése a koncertjén

Manuel reagált a kiabálós botrányra: „Nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet”

A The Voice coacha káromkodva leteremtett valakit, most elárulta, miért.

Ahogy mi is megírtuk, elterjedt egy felvétel, melyen Manuel a balatonlellei koncertjén durva szavakkal kiabál egy nézővel. A rapper kedd hajnalban az Instagramján írta le a saját verzióját a történtekről.

„Kikerült egy videó a Redditre, amiben elküldöm a k* anyjába az egyik ott lévő úriembert, aki az utolsó számnál, az egyik legjobb pillanatban elkezdett mutogatni és beszólogatni. Egyébként ez egy jó pillanat lett volna a koncert végén, mindenki élvezte a bulit, én is nagyon szerettem, és ez a csávó elrontotta. Igen, visszaszóltam neki a saját stílusomban, és most ez megy mindenhol. Hát, ez van, gyerekek! Nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet, de szerintem az a paraszt, aki odajött és elbaszta a bulit meg a hangulatot” – mondja az énekes a 24 óráig elérhető posztban. Azt is hozzátette, hogy a kiabálás után folytatódott a koncert. Bevallotta azt is, hogy mostanában túlhajtotta magát, fáradt, lehet, hogy ezért is történt mindez. 

Manuel (Gödöllei Emánuel)

Manuel (Gödöllei Emánuel) (Fotó: Trenka Attila)

„Mi ezen a héten leforgattunk a Voice válogatójából három részt, ami három forgatási nap volt. Ezek valahogy pont hétvégére estek, és nekem volt két koncertem, ami azt jelenti, hogy reggel 8.30-ra bementem az RTL-be, hazaértem a forgatás után, elmentem fellépni, hazaértem hajnali 4-re, és megint mentem be az RTL-be. És ez még egyszer megtörtént. 48 óra alatt 42-t ébren voltam, úgyhogy nem csoda, hogy nem finomkodtam el a dolgot. Nem is bánom, meg is érdemelte. Kifelé a biztonsági őrök rendreutasították a srácot, és nem történt semmi ezen az egy videón kívül.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top