nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Wossala Rozináról: „A főzés nála hobbiból lett szakma, majd vállalkozás”

Az Adom a napom mai sztárja elkötelezett híve a magyar gasztronómia fejlődésének.

Wossala Rozina szakács és televíziós személyiség. 2014-ben a Konyhafőnök című gasztrorealityben második helyezést ért el. Már saját étteremmel is büszkélkedhet. Igazi egyéniség, aki csípős nyelvével és sokrétű tudásával sokak tiszteletét vívta ki. Geszti Péter ezért is volt kíváncsi arra, hogyan telik Rozina egy napja.

Wossala Rozina

Wossala Rozina (Fotó: Schumy Csaba)

„Az elmúlt évtizedben valóságos gasztroforradalom zajlott Magyarországon. A forradalmárok egyike a mai vendégem, akinek erős az elkötelezettsége a minőségi alapanyagok használata és a hazai gasztronómiai hagyományok megújítása és újraértelmezése iránt. A főzés nála hobbiból lett szakma, majd vállalkozás, és mindez a kamerák előtt zajlott, így hát a celeblétbe is belekóstolt. A főzős műsorokban megszerzett ismertségét mostanában valami másra, valami különösen fontosra fordítja. Ma már ez határozza meg a napjait, és természetesen egyet ezekből elkértem tőle. Ő igent mondott. Lesz mit megbeszélnünk Wossala Rozinával” – mondta az nlc-nek Geszti Péter a szakácsról, aki nagyon jó kapcsolatot ápol az édesanyjával.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Wossala Rozina, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top