nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Wossala Rozina: „Kevesen tudják, de nekem viszonylag nehéz gyerekkorom volt”

Az Adom a napom mai sztárja különleges kapcsolatot ápol az édesanyjával.

Wossala Rozina és édesanyja, Kánya Kata imádják egymást. Utóbbi egyedülálló anyaként nevelte fel gyermekét, ez pedig számtalan nehéz helyzetet szült, ám a szeretet, az elfogadás és a türelem minden próbára megoldást jelentett. Annak idején Kánya Kata ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy anyuka legyen. 1984 júliusában valóra vált ez az álma, világbajnok vitorlázó férjétől, Wossala Györgytől megszületett Rozina. Amikor Rozi kislány volt, Kata esténként színházban játszott. Gyermekét egyedül nevelő szülőként próbált egyszerre helytállni édesanyaként és színésznőként.

„Nagyon korán csinált mindent, háromhetesen megfordult, hat hónaposan állt, no ettől annyira megijedtem, hogy hívtam a gyerekorvost, nincs-e valami baj. A doki nevetett. Aztán jött a sokat emlegetett kamaszkor, és miután Rozi mindig is makacs, öntörvényű lány volt, sokszor nem volt könnyű vele, voltak meccseink. Az volt a mázlija, hogy nekem hihetetlenül boldog, szeretetteljes, bizalommal teli gyerekkorom volt, így arra gondoltam, ha úgy csinálok sok mindent, ahogy a szüleim, az neki is jó lesz. Nem mindig jött be. Gyakran eszembe jutnak a pszichológus, Vekerdy Tamás mondatai: nem kell tökéletes anyának lenni. Biztos hibáztam, volt, amit rosszul csináltam, de egyet tudok, Rozit mindig feltétel nélkül szerettem, ezért megkaptam tőle a feltétel nélküli bizalmat, őszinteséget. Ez kölcsönös volt, ezért én mindenben támogattam, és elég nagy szabadságot hagytam neki” – mesélte Kánya Kata. Rozina korábban leszögezte, hogy bár a szülei mindenben támogatták, amit elért, azt mind a maga erejéből tette.

Wossala Rozina

Wossala Rozina (Fotó: VIASAT3)

„Kevesen tudják, de nekem viszonylag nehéz gyerekkorom volt. Sok válást éltem át. Igaz, rengeteget köszönhetek az édesapámnak, nem volt szerves része a gyerekkoromnak, és az étteremhez semmi köze. Tisztelem, felnézek rá, példát mutatott a sikereivel, segített anyagilag is, de a karrierem más olyan embereknek köszönhető, akik a mentoraimmá váltak, és hittek bennem” – árulta el az üzletasszony.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Wossala Rozina, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top