nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina és édesanyja, Kánya Kata

Wossala Rozina vigyáz anyukája egészségére, miután közölte, ő már 170 éves

Magát pedig 22 évesnek mondja.

Wossala Rozina és édesanyja, Kánya Kata imádják egymást. Utóbbi egyedülálló anyaként nevelte fel gyermekét, ez pedig számtalan nehéz helyzetet szült, ám a szeretet, az elfogadás és a türelem minden próbára megoldást jelentett. 

Wossala Rozina

Fotó: RTL

Az Adom a napom tegnapi vendége a szakács és televíziós személyiség, Rozina volt, aki élőben is megmutatta, milyen szoros viszony van közte és anyukája között. A szakács elképesztően óvja anyukáját, de azért egy kis csipkelődés is belefér néha. 

„Édesanyám kapott egy kütyüt tőlem születésnapjára, ami nekem is van. Ez a gyűrű NASA pontosággal mér minden életfunkciót is. Totál biztonságban vagyunk – magyarázta a szakács, majd amint meglátta anyukája alvásfunkcióját, be is szólt neki. – Hogy vagy egészségesebb 170 évesen, mint én 22 évesen?”

A műsor következő vendége Csonka András lesz, és ha kíváncsi vagy, hogyan tölti egy napját, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top