nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina véleménye

Wossala Rozina Rácz Jenőről: „Nagyon kiborultam”

Nem tetszett neki a kollégája viselkedése.

A #Bochkorban a hitelesség volt téma. A vendégek között ült Wossala Rozina is, aki szerint egy sztárnak csak olyan reklámban szabadna szerepelnie, amivel tud azonosulni. Mint elmondta, több olyan megkeresést is kapott, melyek egyáltalán nem álltak közel a személyiségéhez, így visszautasította őket. 

„Engem megkeresnek nagyon sokan. Amiben nem hiszek, amit nem ennék meg, nem használnék, nem ülnék bele, azt megköszönöm, de nem kérem” – mesélte Rozina, majd egy kollégája, Rácz Jenő került szóba, aki az egyik gyorsétteremlánchoz adta a nevét. Bochkor Gábor erre felvetette, hogy a séf korábban egy áruházlánc pultjában is feltűnt, ahogy húst árul. Rozina kissé kiakadt, amikor Jenőt meglátta ebben a szerepben. 

„Az, hogy ilyen középmagas minőségű húsokat érintetlenül árul, az egy dolog. Na de az, hogy a buciból készít ropogós elemeket? Nekem ez átment minden határon, nagyon kiborultam” – részletezte Rozina az ATV műsorában, melyet a story.hu szemlézett.

Wossala Rozina

Wossala Rozina (Fotó: Schumy Csaba)

Kiderült, mi kerül Rozina ünnepi asztalára

Wossala Rozina elárulta, hogy ő bizony vegyesen csinálja, mert van olyan karácsonyi fogás, aminek az elkészítésébe inkább bele sem vág. „Van, amit magam készítek, és van, amit még én sem merek bevállalni, ilyen például a halászlé. Én a szegedi halászlét szeretem, amit passzírozni kell és csak frissen igazán jó. Ezt sosem vállalom, hanem rendelem” – mondta a Blikknek. Idén már november közepén leadta a rendelését egy fővárosi halászcsárdában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top