nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Így ütötte ki alig fél perc alatt Molnár Áron Rácz Jenőt – Fotók

Jenő edzője dobta be a törölközőt.

Véget ért a hetek óta tartó Sztárbox. A műsor szuperdöntőjének harmadik mérkőzésén Molnár Áron és Rácz Jenő is ringbe szálltak, melyből Áron került ki győztesként, így pedig a színész lett a férfi középsúly első helyezettje. 

Molnár Áron

Molnár Áron ütései a Sztárboxban (Fotó: Trenka Attila)

Az aktivista kétszer is technikai KO-val győzött: először Frohner Fecó, másodszor pedig Józan László ellen, így pedig mindenki kíváncsi volt arra, hogy Jenővel szemben milyen végeredmény születik. A felek a ringbe lépve azonnal egymásnak estek. Bár a séf is jól küzdött, a színésztől olyan balegyenest kapott, hogy földre került, és edzője már nem engedte felkelni. 

„Őszinte leszek, végtelenül elfáradtam az elmúlt hét hónapban. Nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl, és én valahol azt érzem, hogy talán ezt a pofont én kívántam. Mára sajnos elengedtem picit fejben, és a boksznak körülbelül nyolcvan százaléka fejben dől el. Áron erősebb volt fejben, úgyhogy gratulálok neki” – mondta el Rácz a meccs utáni interjúban. Hozzátette, aki alig várja, hogy élete visszazökkenjen a régi kerékvágásába.

Íme pár fotó a mérkőzésről

Molnár Áron
Megnézem
Összes kép (14)

A versenyért járó jutalmak mellett mindhárom nyertes, tehát a női mezőny győztese, Berki Mazsi, Molnár Áron és Brasch Bence is megkapta a lehetőséget, hogy részt vegyen egy nemzetközi bokszversenyen, celeb kategóriában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top