nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő sérülése a Sztárboxban

Kiderült: súlyosan megsérült Rácz Jenő a Sztárbox-meccsen – félő, hogy műteni kell

Hálás az edzőjének, hogy leállíttatta a mérkőzést.

Csak most derült ki, hogy Rácz Jenő súlyosan megsérült a vasárnapi Sztárbox-döntőben, a Molnár Áron elleni meccsén. A sztárséf pár órája a közösségi oldalán számolt be az ijesztő diagnózisról. 

Rácz Jenő,

Molnár Áron első komoly ütésétől elment Rácz Jenő látása – Fotó: Sajtóklub

„Most jöttem ki nemrég a kórházból… Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem… Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké” -– írta Rácz Jenő, aki a posztjában arra is kitért, mi történt vele az első komoly ütéstől.

„A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment,  aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment” – részletezte az állapotát.

Az edzőjének pedig hálás, hogy véget vetett az összecsapásnak, mert lehet, hogy így még súlyosabb sérüléseket úszott meg: „Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert szarul boxoltam, Áron jobb is volt stb. viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm, Dobrádi Zsolt bedobta azt a bizonyos törölközőt, megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek. Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top