nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina a mélypontjáról

Wossala Rozina a mélypontjáról vallott: „Azt éreztem, hogy belül szétszakadtam”

Hiába volt meg mindene, nem volt boldog.

Az Adom a napom tegnapi vendége Wossala Rozina volt, aki sikeres szakács, tévés személyiség és üzletasszony. Egy ponton azonban úgy érezte, hiába van meg mindene és a csúcson helyezkedik el, valami mégsem stimmelt. 

Wossala Rozina (

Fotó: Schumy Csaba

Természetesen Geszti Péter nem jön zavarba attól, hogy rákérdezzen vendégei legnehezebb pillanataira. Így tett a tegnapi Adom a napon élő show-jában is, amikor arról faggatta Rozinát, miért döntött úgy, hogy változtat az életén. 

„Ott voltam egy sikeres étterem és egy pár sikeres televíziós műsor tetején és azt éreztem, hogy belül szétszakadtam és nem vagyok boldog. Elkezdtem megfejteni azt, hogy amikor túlhajszolja magát az ember, akkor azt miért teszi. Ha az ember megtalálja a motivációját annak, hogy a produktivitása miből fakad és ez egy pozitív, nem egy valaki felé megfelelési kényszer… hanem egy valós alkotási vágy vagy egy valós hatni vágyás, akkor validálva van. Egy ponton rá kellett jönnöm, hogy egy nagy adag abból, amit én eddig műveltem, az megfelelési kényszer volt. Aztán elkezdtem kutatni, hogy nekem mi a fontos” –  magyarázta Rozina.

A műsor mai vendége Csonka András, és ha kíváncsi vagy, hogyan tölti egy napját, kövesd élőben az Adom a napom streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top