nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina az édesapjáról

Ritka pillanat: édesapjáról beszélt Wossala Rozina: „Hallottam vissza különböző forrásokból, hogy büszke rám”

Őszintén vallott a magánéletéről A Troll a konyhában zsűritagja.

Wossala Rozina egész életében megfelelési kényszertől szenvedett és erősen küzdött az édesapja, Wossala György szeretetéért. Minderről az Élni jó című műsorban beszélt a sikeres étteremtulajdonos – írja a Blikk.

Wossala Rozina

Ritkán beszél a magánéletéről Wossala Rozina, most kivételt tett – Forrás: Élni jó / Kadarkai Endre – Klubrádió – videó / YouTube

„Bennem volt egy nagyon erős megfelelési kényszer a külvilág felé. (…) Azt gondolom, hogy ezt a módot találtam a szeretetért való küzdelemre: a világ szeretetéért, az édesapám szeretetéért. (…) Az viszont kevesebbszer fordult elő, hogy édesapám jól megveregette a vállam, de azért hallottam vissza különböző forrásokból, hogy büszke rám és nagyon örül” – vallotta be A Konyhafőnök korábbi és A Troll a konyhában jelenlegi zsűritagja.

Elmondása szerint úgy látja, ennek köszönheti azt, hogy alaposan kitanulta a szakmát: „Apám vendéglátással, szállodaiparral foglalkozott, az is benne volt. (…) A közösség élménye az, ami elkezdett a pálya felé vonzani, mert ez nekem előtte sosem teljesedett ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top