nlc.hu
Sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Csonka Andrásról: „Ő az, akit a mi a sokszor gyűlöletben kapálózó országunkban senki nem utál”

Az Adom a napom mai sztárját mindenki kedveli.

Csonka András hazánk egyik legnépszerűbb színészévé vált, aki influenszerként is jelen van a magyar közéletben. Humorával és mindig pozitív személyiségével bárkit levesz a lábáról, Geszti Péter szerint ezért is szeret vele mindenki dolgozni. De honnan jön ez a mérhetetlen kedvesség?

Csonka András

Csonka András (Fotó: Instagram)

„Mai vendégemet régóta ismerem: olyan nekem, mintha mindig valami francia filmvígjátékból lépne ki. Ha meglátom, mindig mosolyra húzódik a szám, mert eszembe jut nagy slágerének nyitó mondata: »Ha a szíved vidám, megkap, amit kíván«. Személye ritkaságnak számít, talán ő az, akit a mi a sokszor gyűlöletben kapálózó országunkban senki nem utál. Sőt, rengetegen kedvelik. Lehet, az a titka, hogy ő maga is tele van szeretettel, amiből bőven oszt másoknak, és mindenkihez van egy jó szava? De honnan kap ő szeretetet? Honnan ered a benne lévő alázat és életigenlés? És hogy birkózik meg mostanában a benne is megbújó szorongásokkal, belső vívódásokkal és az idő múlásával? Nagyon érdekelt, hogy miként telik egy napja, és mivel talán nem is tud nemet mondani, nem lepett meg, hogy nekem adta a mai napot: érkezik tehát Bandi, Bandika, a Brandy, a Pici, azaz Csonka András” – mondta az nlc-nek Geszti Péter a sokszor szorongó Andrásról. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Csonka András, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top