nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea véleménye

Gáspár Bea támogatja, ha valaki nem akar a férjétől függeni

A kétgyermekes édesanyának is csak később jött a karrierépítés.

Gáspár Bea írt már szakácskönyvet, emellett főzős videókat gyártott az internetre. Édesanya, feleség és különböző műsorok háziasszonya. Mint mondja, számára csak később jött az önálló siker, ám nem érzi, hogy ettől kevesebb vagy több lenne, mint más nőtársai. 

„Az elhivatottságom mellett sok szerencsés véletlennek is köszönhetem, hogy karriert tudtam építeni. Ha ezzel példát tudok mutatni, annak örülök, mert úgy gondolom, hogy nem csupán a roma nők, de sok más nő is elveszettnek érzi magát a mai világban. Támogatom azt a törekvést, ha valaki nem akar a férjétől anyagilag függeni, de ugyanúgy támogatom azt is, ha egy nő meg szeretné élni az anyaság örömeit, és csak később valósítja meg önmagát, ahogy én is tettem” – mesélte a Blikknek Bea, majd hozzátette, hogy számára a férje, Gáspár Győző a „stabil háttérország”, aki segített megteremteni számára ezt az életet.

gáspár bea

Gáspár Bea (Fotó: TV2)

„A lányaimnak már megvan a saját életük, ami nem jelenti azt, hogy ne lennénk ugyanolyan összetartó család, mint eddig, de az utóbbi években, túl a negyvenen, eljött az ideje annak, hogy én magam is kibontakozzak. Szerencsésnek érzem magam, mert nemcsak a lányaim, de Győző is maximálisan támogat ebben, ami szerintem a jól működő házasságunk egyik alappillére” – mondta a híresség. Bea egyébként a 49. születésnapján adott egy hosszabb interjút az nlc-nek, kattints ide érte!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top