nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a kislányáról

Kulcsár Edina vallomása: „Annyit őrlődtünk ezen a kérdésen”

Most elmondta, miért hozták meg ezt a döntést.

Kulcsár Edina és G.w.M. közös kislánya, Amara májusban látta meg a napvilágot. Követőinek pedig pár héten belül feltűnt, nem tesz ki felvételeket a kislányáról, míg a másik két gyermekéről, Medoxról és Nináról annál inkább. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Az exszépségkirálynőt állandóan erről faggatják, úgyhogy most 24 óráig elérhető Instagram-történetében részletesen elmagyarázta, miért jutottak erre az elhatározásra. 

„Ha tudnátok, hogy mennyit őrlődtünk ezen a kérdésen. Az egyikünk teljesen elzárkózott, hogy mutassuk, a másikunk hajlott arra, hogy mutassuk és végül az lett, hogy nem mutatjuk – kezdte Edina, majd hozzátette, rengeteg felkérést kapnak, hogy méltóképp megmutassák a világnak Amarát. Ezekre mindig nemet mondtak. Azonban a kislány már 5 hónapos, szóval most már hajlanak afelé, hogy büszkélkedjenek vele. – Már mindketten hajlunk arra, hogy megmutassuk. Persze, ez még nem 100%, de valamivel több esély van rá, mint korábban. Az meg már nagy szó.”

Kulcsár Edina korábban még így indokolta, miért nem mutogatják Amarát: „Túl szép, hogy igaz legyen! Nagyon szépen köszönjük ezt a nagy érdeklődést, Amara a lehető legjobban van. Egészséges és nagyon szépen fejlődik! Négy hónapos lesz 11-én, és ez idő alatt egyszer voltam fent nála éjszaka. Nem hittem volna, hogy tényleg létezik ilyen baba. Nemcsak az éjszakák miatt írom, hanem azért, mert ha az ember ránéz, akkor az jut eszébe róla, hogy BOLDOGSÁG! Hihetetlen kislány.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top