nlc.hu
Sztárok
Kőgazdag Leti a gyerekkoráról

Kőgazdag Leti: „Szegény kislány voltam, nem volt mindig mit ennünk”

Először beszélt arról, milyen körülmények között nőtt fel.

Hatalmasat fordult a világ a Kőgazdag Fiatalok Letijével. Bevallotta, ő is átélte a mélyszegényéget, mielőtt a luxus a mindennapjai része lett.

Kőgazdag Leti

A Kőgazdag Fiatalok Letije – Fotó: Sajtószoba

„Én tudom, milyen az, hogy szegénység. Tudom, milyen olyan környezetből jönni, ahol nincs mindennap étel az asztalon. Szegény kislány voltam, nem volt mindig mit ennünk. (…) Én is tudom, milyen úgy felnőni, hogy nincs semmid. (…) Most már belelátok abba is, hogy mindenem megvan” – árulta el a Borsnak.

Leti arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a mai napig hálás a szüleinek azért, amilyennek nevelték őt. „Amit a szüleimtől láttam, az két fontos dolog: a remény és a hit” – hangsúlyozta a realityben ugyancsak szereplő Herceg Csabi menyasszonya.

Leti és párja amúgy egy 200 milliós esküvőt tervez. Elmondásuk szerint külföldre akarják szervezni, mégpedig egy hegyoldalba, ahol nem mindennapi a kilátás. A 19 éves lányt jelenleg a jogosítvány megszerzésével nyüstöli a szerelme, mivel nászajándékba egy százmilliós autóval akarja meglepni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top