nlc.hu
Sztárok

Manuel sérülése

Manuel csúnyán megsérült a legutóbbi koncertjén, gipszbe került a lába

Videó is készült arról, ahogy a biztonságiak kicipelik a színpadról.

Manuel a 24 óráig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy legutóbbi fellépésén, mely a Budapest Parkban zajlott, csúnyán megsérült. A The Voice című tehetségkutató coachszerepében lévő énekese bár sajnálja, hogy így zárult az este, hálás a közönségének. 

„Nincs gáz, megleszek. Nagyon jó volt Bp.! Szerettem volna elmenni nyaralni, de így off. 6-8 hét semmi, ez van. A buli viszont olyan jó volt, de tényleg. Életem bulija, köszönöm!” – írta a fotóhoz az előadó, aki azt is elárulta, hogy biztosan nem veszi igénybe az állami kórházak szolgáltatásait, hanem inkább maga keres egy szakembert.

„Elmegyek magánkórházba, mert ezeket inkább – egy kivétellel – jobban járunk, ha nem minősítem. Remélem, ott hátha mást mondanak” – tette hozzá Manuel. A TikTokra felkerült egy videó a koncertről, íme, ahogy a sztárt lecipelik a biztonságiak a színpadról:

Az énekes egyébként nemrég azzal került a címlapokra, hogy Osváth Zsolt YouTube-műsorában bevallotta, hogy az édesapja éveken át fizikailag bántalmazta

Gödöllei Emánuel - Manuel

Gödöllei Emánuel –Manuel (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top