nlc.hu
Család

Manuel a családi bántalmazásokról

Manuelt éveken át verte az apja, megrázóan vallott a bántalmazásokról a The Voice coacha

Ő szólt a rendőrségnek a családi agresszióról.

Éveken át verte Manuelt az apja, a családi pokolról Osváth Zsolt YouTube-műsorában vallott. Mint a Blikk írja, a 23 éves rapper elmondta, az apja akkor kezdte el bántalmazni, amikor még csak 7 éves volt. Előtte semmi jelét nem mutatta az agressziónak. A fizikai bántalmazás kiváltó oka bármi lehetett: akár a rendetlenség, el nem végzett házimunka vagy éppen iskolai problémák. Manuel 14 éves korában döntött úgy, felhívja a rendőrséget, ezt követően néha rájuk nézett a gyámügy.

Manuel,

Bántalmazó apjáról vallott Manuel – Fotó: Sajtóklub

Volt olyan, hogy apám lerombolta az egész házat, (…) és akkor kiadta a feladatot, hogy csináljuk meg. Nyilván meg is vert minket, és ő közben elment istentiszteletre” – mesélte a The Voice coacha, aki az édesanyjával és a testvérével 2016-ban költözött el az agresszív szülőtől, akkor egy csepeli anyaotthonba kerültek. “Konkrétan elszöktünk otthonról, amikor apám kint dolgozott Bécsben” – árulta el.

Elmondása szerint az apja a mai napig mindent tagad, ő pedig továbbra sem tudja, képes-e neki megbocsátani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top