nlc.hu
Sztárok

Nagy Dani hátfájása

Betegsége miatt anyagilag padlóra került az exatlonos Nagy Dani – félő, hogy vége a sportolói karrierjének

Nem vette komolyan a tüneteket, nehéz helyzetbe került a kétgyermekes sportoló.

A Ninja Warrior-döntős és exatlonos Nagy Daninak pár héttel ezelőtt kezdett fájni a dereka, de nem sokat törődött ezzel. A terhelésnek meg is lett az eredménye: pár nap múlva már fel sem tudott kelni az ágyból. Most az is kérdéses, folytathatja-e a sportolói pályafutását – írja a Bors

Nagy Dani,

Drámai problémát generált Nagy Dani hátfájása – Fotó: Sajtószoba

Az Exatlon 3. egyik legjobb versenyzője – aki már kétszeres apa – minderről a YouTube-csatornáján beszélt. “Életem formájában voltam. (…) Azt hittem, hogy most vagyok a fizikumom csúcsán, (…) aztán egyszer csak vége lett mindennek, és egy rémálom következett. Egy derékfájással indult az egész, (…) de nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam, majd elmúlik” – mesélte. A sportoló állapota azonban rohamosan romlani kezdett, emiatt minden munkáját kénytelen volt lemondani, így anyagilag a padlóra került.

Mivel minden bevétele a fizikai aktivitásán múlik, lehetetlen helyzetbe került. Mint mondja, elképzelése sincs, hogy mi vár rá a jövőben, minden munkája a sportolással kapcsolatos, a teste azonban úgy tűnik, megelégelte az extrém terhelést. “Muszáj lesz abbahagynom, mert egyszerűen nem bírom? Át kell gondolnom ezt az egészet” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top