nlc.hu
Sztárok

Andrei Mangra vallomása

Andrei Mangra a jövőjéről: „32 éves vagyok, erőm teljében”

Idén már nem szerepel a TV2 műsorában.

Andrei Mangra korábban több hírességgel is látható volt a csatorna sikerműsorában: Tóth Andival, Gabriela Spanickal, vagy Rubint Rékával. Bár erre az évre más tervei voltak, mint kiderült, eddig nem járt sikerrel.

„Életemben egyetlen munkámról beszéltem hamarabb, mint kellett volna, ez volt a Burn The Floor, egy profi táncshow, amivel bejártam volna Amerikát és Európát, és közben még fizetést is kaptam volna érte. Annyira vágytam rá, és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott, nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, emiatt volt pár elkeseredett hónapom, de rájöttem, nincs értelme szomorkodni. A bánat csak lehúzza az embert, és nem sikerül a pozitív dolgokat bevonzani” – mesélte a story.hu-nak, majd arról is vallott, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

tóth andi andrei mangra

Tóth Andi és Andrei Mangra (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„32 éves vagyok, erőm teljében, és remélem, ez még sokáig így lesz. Ha reálisan számolok, jó, ha még 3-4 évem van. Most kell olyan dolgokat kipróbálnom és átélnem, amire később táncosként már nem biztos, hogy lesz lehetőségem.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top