nlc.hu
Sztárok

Serbán Attila a családbővülésről

Így készül Serbán Attila második kislánya érkezésére

Attila már most odavan, hogy még egy kislánnyal ajándékozza meg kedvese.

Munkácsy Kata és Serbán Attila tizenkét éve alkot egy párt, 2017-ben született első gyermekük, aki a Hanka nevet kapta. A pár szerelmük tizedik évfordulóján házasodott össze. A család élete újabb fordulóponthoz ért, amikor a színésznő pár hete az Instagram-oldalán bejelentette, hogy hamarosan újra szülők lesznek

Serbán Attila és Munkácsy Kata

Fotó: Olajos Piroska

A színművész most a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, rendkívül sok dolga volt az elmúlt időszakban, viszont lassan visszavesz a tempóból, ugyanis felesége már a harmadik trimeszterben jár. 

„November végén, december elején érkezik egy ifjú hölgy, úgyhogy gondolhatjátok, mennyire vagyok elolvadva. Óriási az izgalom, már nagyon várjuk őt. Hála Istennek mindketten nagyon jól vannak, a Kata is és a kicsi is – magyarázta Attila, majd hozzátette, Hanka annyira várja már a kistesót, hogy a fél szobáját elajándékozta. – Októberben és novemberben lesznek előadásaim, meg van pár fellépés, de próbafolyamatom nincsen, úgyhogy nagyon jól fog esni, hogy együtt tudok lenni a csajokkal, meg hát, várjuk a következő csajszit. Ez a legfontosabb.”

A színész hozzátette, a csillagok is úgy állnak, hogy ebben az időszakban a családja mellett tud lenni, hiszen legtöbbször olyan munkák találják meg, amikre nem tud nemet mondani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top