nlc.hu
Sztárok

Serbán Attila véleménye

Serbán Attilát nem zavarja a 16 év korkülönbség, így is boldog a feleségével

Hamarosan kétszeres édesapa lesz.

Serbán Attila élete egyik legboldogabb időszakát éli, hamarosan ugyanis újabb taggal bővül majd a családja, akit mindannyian nagyon várnak. Addig is a színész hihetetlen munkatempót diktál: számtalan zenés darabban, fellépésen láthatják a nézők. A színész igyekszik is mindent megtenni azért, hogy bírja a strapát.

„Bármelyik munkámról is legyen szó, mindent beleadok. 46 évesen ezt úgy tudom megtenni, hogy a pszichés háttérnek és a pihenésnek meg kell lennie. Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre. Én mindig hozzáteszem, hogy a hang is. Volt, hogy nem volt minden rendben körülöttem és éreztem, hogy a munka sem úgy ment. Nekem nélkülözhetetlen a család, hogy ezen a téren minden rendben legyen. Ahogy a pihenés is, 20 évesen még nem értettem a nagyszüleimet a sziesztával. Ma már bizony én is igénylem, hogy legyen 40 percem, másfél órám, amit pihenéssel tölthetek. Ez is kell ahhoz, hogy formában legyek a színpadon” – árulta el a Sláger FM-en Serbán Attila, aki a szakmai sikerek mellett büszke édesapa is.

Munkácsy Kata, Serbán Attila

Munkácsy Kata és Serbán Attila (Fotó: Schumy Csaba)

„A lányom már hatéves. Annak idején nem tudtam elképzelni, milyen is lesz az apaság. Elképesztő boldogság, nagyon élvezem, hogy apa vagyok. A párommal nagyon boldogok vagyunk. 16 év korkülönbség van közöttünk, de ez sosem jelentett problémát. 10 év után házasodtunk össze, együtt vészeltük át a COVID-ot is. Nekem az a legfontosabb, hogy biztonságban tudjam a családom. Hamarosan megszületik a második gyermekünk, akit szintén nagyon várunk. Igazán boldogok vagyunk” – mesélte a színész. 

Nem ők az egyetlen sztárpár, ahol nagy a korkülönbség

Az élő adásban káromkodó Stohl András és felesége, a nála 19 évvel fiatalabb Vica kapcsolata is kiegyensúlyozott, mely a színész szerint azért van, mert a párja nem akarja megváltoztatni.

„Nagyon jó tulajdonsága Vicának, hogy nem akar megváltoztatni, inkább bebizonyította, hogy olyan társai lehetünk egymásnak, ahol nincs főnök, nincs alá-fölé rendeltségi viszony, nincs olyan, hogy nekem valamit lehet, neki meg nem. Egy kérése volt, hogy mindig merjünk egymáshoz őszinték lenni, mert akkor tudunk fejlődni és jobbá válni. Azt szokta mondani, azon van, hogy ne csak a szerelmem legyen, hanem a szeretőm, a párom, a legjobb barátom is, anyám helyett anyám, a testvérem, a cinkosom, a mindenem. Jó úton jár. Mindig meghallgat, figyel rám, ha tanácsot kérek tőle” – mondta korábban Vicáról Stohl.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top