nlc.hu
Sztárok

Tallós Rita véleménye

Tallós Rita szerint a férfiak rosszabbul viselik a mellrákot, mint beteg társuk

Egy családi konfliktus sok mindenre képes.

Tallós Rita 12 évvel ezelőtt küzdött meg a mellrákkal. Mint a vele készült interjúban elmondta, tudja, hogy a betegségének köze volt ahhoz, hogy hosszú évekig nem beszélt a gyermekével.

„Nem beszéltem hat évig a lányommal. Amikor ez kirobbant, volt egy ezoterikus asszony, aki erre hergelte őt. Ez áprilisban derült ki, és októberre lett a daganat. Tehát én saját magamnak ezt pszichésen remekül elintéztem” – nyilatkozta a Reggeliben Tallós, aki azt is hozzátette, hogy szerinte a férfiak sokkal rosszabbul viselik ez a betegséget, mint a nők.

„Amikor az onkológián voltam kemoterápián, nagyon sok párt láttam, ahol a nő volt a beteg, és a férfiak sokkal nagyobb pánikban voltak. Nem véletlenül mondjuk, hogy a nők sokkal erősebbek. Még az a teher is rájuk zúdul, hogy a családot meg kell vigasztalni, mert a férfiak sokkot kapnak, nem tudják jól kezelni szemrebbenés nélkül. Pedig ilyenkor arra van szüksége egy nőnek, hogy egy komoly, erős társa legyen, aki tartja benne a lelket.” 

A műsorban arról is szó esett, hogy bár a beavatkozást követően jó híreket kapott, mégis csalódottnak érezte magát.

„A műtét után arról volt szó, hogy nem is kell kemo, mert annyira tudták lokalizálni. És olyan hülye ez a színészagy, hogy én már rákészültem arra, hogy kapok kemoterápiát, és – most nyilván azt fogják mondani a kedves nézők, hogy nem normális a szőke asszony – csalódott voltam, hogy nem kapok kemót. Mert elképzeltem azt, hogy valami olyat csinálok, amit kevés ember csinált végig, és úgy programoztam magam, hogy ez érdekelt. Aztán megkaptam persze, nem volt az olyan remek dolog.” 

Tallós Rita

Tallós Rita (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top