nlc.hu
Sztárok

Maria Mamah keresi a párját

Bartók Béla dédunokahúga is feltűnik a Nagy Ő-ben: „Most mondom, hogy számít a pénz”

A 39 éves magyar-nigériai-amerikai nő vágyik egy társra.

A tűzről pattant Maria egy igazi energiabomba, most azonban stabilitásra vágyik és reméli, hogy ezt megtalálhatja majd Jákob Zoltánban. Maria Bartók Béla leszármazottja, ugyanis a dédnagymamája a zeneszerző testvére, Bartók Elza volt. Olyan férfit keres, akiben nemcsak társra, de barátra is lelhet.

„A családom folyton kérdi: hol vannak a pasik? Leszbikus vagy? Hol van egy pasi? Jött ez a lehetőség, gondoltam, oké, talán ez az én időm. Most mondom, hogy számít a pénz: 39 vagyok, sok pasival randiztam, az expárommal szegények voltunk, nehéz volt. Most már nem kell gazdag, de az kell, hogy stabil legyen. Nő vagyok: a férfiak szeretik a szép lányokat, a lányok a stabil férfiakat” – mondta a videóban Maria Mamah, aki a szüleit tragikus úton, egy merényletben veszítette el, ekkor kettészakadt a családja. 2011-ben és 2019-ben egyébként az X-Faktor színpadán is láthattuk. 

Maria Mamah

Maria Mamah (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top