nlc.hu
TV-sztárok

Maria Mamah A Nagy Ő után

Bartók Béla dédunokája A Nagy Ő-ből való kiesése után: „Zolival szívesen utazgattam volna, viszont most inkább magamra fókuszálok”

Családi drámájáról vallott a 39 éves nő.

Mint arról beszámoltunk, Bartók Béla dédunokája is versenybe szállt Jákob Zoltán szívéért A Nagy Ő-ben. Maria Mamah – aki Budapestet tartja az otthonának, illetve magyarnak vallja magát, hiszen már 12 éve él itt – nem először szerepelt tévéműsorban: korábban már kétszer is megmutatta az énekhangját az X-Faktorban. A magyar–nigériai-amerikai származású Maria a híres zongoraművész dédunokahúga, ugyanis a dédnagymamája a zeneszerző testvére, Bartók Elza volt. Ám hiába a magyar felmenők, a 39 éves nő egészen tinédzser koráig Nigériában élt, míg tragikus módon el nem veszítette a szüleit és ketté nem szakadt a családja – írja a Blikk

Maria Mamah

12 éve él Magyarországon Maria Mamah – Fotó: Sajtószoba

A szeme láttára haltak meg a szülei egy autóbaleset következtében, amikor 13 éves volt. Édesapja, Matthew Okpoma Mamah politikusként dolgozott Nigériában, az édesanyja, Koós Ágota Judit pedig tanárként. A tragédia után a bátyjával együtt kiköltöztek Amerikába, ahol a nővére nevelte őket 21 évesen. 2007-ben azonban végleg Magyarországra költözött, jelenleg Bartók Béla egykori házában lakik. A híres zongoraművész öröksége miatt azonban megromlott a viszonya az ikertestvérével.

Maria Mamah

Maria Mamah és Jákob Zoli A Nagy Ő-ben – Fotó: Sajtószoba

„Nem tartjuk a kapcsolatot, mert akadt probléma bőven a magyarországi ház miatt. Családi örökség az ingatlan, Bartók Béla vette, (…) most én lakok itt, és emiatt még mindig megy a harc köztünk” – mesélte a bulvárlapnak.

Elárulta, A Nagy Ő-ből való kiesése után is nyitott a szerelemre, de eddig még nem talált rá az igazi. „Zolival szívesen utazgattam volna, viszont most inkább magamra fókuszálok” – nyilatkozta Maria, aki az éneklés helyett most inkább a stand up irányába menne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top