nlc.hu
Sztárok

Marsalkó Dávid komplexusa

Marsalkó Dávid vallomása: „Egy nagy fehér paca vagyok gyakorlatilag a napsütésben”

Az énekes a komplexusairól beszélt.

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere a Szavakon túl cím műsorban beszélt arról, miért érezte mindig kívülállónak magát a vörös haja, illetve a fehér bőre miatt. Mint kiderült, hosszú évek óta “kísérti” őt ez a fajta gondolkodás.

„A gyerekkoromat és az egész személyiségemet átitatta az, ahogyan kinézek. Ez abból fakad, hogy gyerekkoromtól kezdve éreztették velem az emberek, hogy én máshogy nézek ki, más vagyok. Rengeteg prekoncepciót társítottak hozzám, gyerekkori bántás, lenézés társult ehhez. Alapvetően a vörös hajú fiúk egy lenézett csoport” – mesélte Dávid, akit például répafejnek gúnyolták. A strandon sem mer levetkőzni, méghozzá a következő okok miatt.

„Egy nagy fehér paca vagyok gyakorlatilag a napsütésben, és félek, hogy rajtam nevetnének az emberek. Az egy rossz érzés lenne, mert ez olyan, amivel az ember nem tud mit kezdeni, és mivel megváltoztatni sem tudod, ezért egy állandó jelenség az életedben, amivel valahogy együtt élsz. Én úgy élek vele együtt, hogy kerülöm az olyan helyzeteket, ahol nevetség tárgya lennék, miközben tudom azt, hogy ez túlzás. Igazából nincs semmi nevetséges vagy gáz a testemmel, egész egyszerűen csak nagyon fehér meg piros tudok lenni, és azt érzem, társadalmi szemmel azért megvannak a szépségideálok, és én nagyon nem az vagyok. A szépségideáloktól annyira messze vagyok, hogy inkább elkerülöm ezt a dolgot.” 

Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Marsalkó Dávid (Halott Pénz) (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top