nlc.hu
Sztárok

Szandi bikiniben

Szandi 47 évesen is büszkén pózol bikiniben

A háromgyermekes édesanya sokat tesz a megjelenéséért.

Szandi Szicíliában villantotta meg már-már tökéletes alakját, méghozzá egy medence partján. A sztár a férjével töltekezik. A 47 éves énekesnő hosszú évek óta tudatosan odafigyel az étkezésére, emellett rendszeresen edz is. A követői közül többen is megjegyezték, hogy éveket letagadhatna a korából.

A sztár egyébként a koronavírus-járvány alatt edzésvideókat töltött fel az internetre, hogy ezzel is elüsse az idejét, emellett segítsen a követőinek. Akkor megkérdezték tőle, miért akar másokat is mozgásra bírni.

„Mivel sokan kíváncsiak, hogyan tartom magam formában, elkezdtem videókat feltölteni a csatornámra. Úgy gondolom, nem kell mindenkinek vékonynak és izmosnak lenni, a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A testi egészséghez szerintem elengedhetetlen a lelki egyensúly. A rendszeres mozgás pedig hozzásegít, hogy lendületesek és aktívak maradjunk” – mondta akkor Szandi.

Szandi

Szandi (Fotókredit: RTL)

Nem ő az egyetlen 

Jennifer Aniston nem titkolja, hogy a rendszeres edzés és a tudatos bőrápolás az, amitől 54 évesen is ragyogóan fest. A pilates például rendkívül fontos számára. Korábban lenyilatkozta, hogy jógával melegít be, amit az ugrálós, keményebb feladatok követnek. Sőt, plankelni is kifejezetten szeret. 

A színésznő új kedvenc edzésprogramja egyébként a Pvolve névre hallgató funkcionális fitneszprogram, amit egy Rachel Katzman nevű Los Angeles-i személyi edző alapított néhány évvel ezelőtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top