nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Peti először szelfizett fiával

Puskás-Dallos Peti először mutatta meg kisfia arcát

Mindenkinek feltűnt, milyen fáradtak a szülők.

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi két éve keltek egybe. Az énekes már abban az évben kijelentette, úgy érzi, készen áll az apaságra és már nagyon szeretne szülő lenni. Bogi azonban akkor még úgy volt vele, semmit sem szeretne elsietni. 

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Fotó: Instagram

Idén márciusban viszont bejelentették, első közös gyermeküket várják, nem sokkal később pedig azt is elárulták, Bogi kisfiút hord a szíve alatt. A pár tudatosan készült a gyermek érkezésére, ehhez pedig több tanfolyamon is részt vettek. Már a babavárás alatt kijelentették, nem szeretnék kirakatba tenni gyermeküket. Mostanra viszont másként állnak a dolgokhoz, hiszen boldog, büszke szülőként néha tesznek kivételt. Először Bogi osztott meg egy édes videót Ábelről, ahogyan alszik. Most pedig Peti tett közzé egy szelfit hármukról, melyen most először látszik a kis Ábel arca is. 

A kommentelők azonban a szülők fáradt tekintetét szúrták ki, ami nem meglepő, hiszen a legtöbb friss anyukának és apukának az első hetekben kevés pihenés jut. 

„Ez az a tekintet, amit minden kisgyerekes szülő lát, ha maga felé fordítja a kamerát – írta az egyik kommentelő, egy másik pedig hozzáfűzte: – Látom a fáradt szemeiteket, idővel könnyebb lesz. Aranyosak vagytok.”

Mindenesetre abban mindenki megegyezett, nagyon aranyosra sikerült a fotó a kis családról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top