nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegnét megragadták és megcsiklandozták

Vicces videó! Katalin hercegnét hátulról megragadta és megcsiklandozta egy pimasz fiú

Nagyon emberi pillanatot örökítettek meg a fotósok, amikor október első napjaiban Katalin hercegné egy sporteseményen járt.

A walesi hercegné Hull városba látogatott, ahol a sportközpontban találkozott a helyi kerekesszékes rögbicsapattal, valamint további fogyatékkal élő fiatal sportolókkal.

Katalin a sportos eseményre nem elegáns ruhában és magas sarkúban érkezett, hanem egyszerű melegítőt és pólót viselt. Azzal sem foglalkozott, hogy még mindig kötések vannak két ujján – akkor sérült meg, amikor otthon trambulinozott a gyerekeivel – mert egy rövid mérkőzés erejéig ő is beállt rögbizni.

Amikor aztán beszélgetni kezdett a játékosokkal, az egyik fiú a hátához lopózott, és „hu!” felkiállítással megcsiklandozta Vilmos nejének a derekát. A kezdeti meglepetés – ami Katalin arcán is jól kivehető – után a hercegné nagyot nevetett az őt megijesztő fiúval, És kedvesen kezet fogott az elpiruló csíntevővel. „Pontosan olyan közvetlen, mint Diana volt” – írta egy kommentelő az erről készült videó alá.

Szeptember végén a Kensington-palota megerősítette, hogy Vilmos herceg egyedül utazik november 7-én Szingapúrba, mivel Katalin a windsori otthonukban marad. A hercegné azért döntött így, mert legidősebb gyerekük, a 10 éves György ugyanis azon a héten tesz felvételi vizsgát, ami komolyan befolyásolja a jövőjét.

Katalin hercegné sportol fogyatékkal élőkkel

Háttal a fiú, aki megtréfálta Katalint (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top