nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág vallomása

Voksán Virág a szülés utáni depressziójáról: „Folyton sírtam”

Az édesanya nem szégyelli, ami vele történt.

Voksán Virág a Nyerő Párosban a játékostársainak beszélt elhúzódó szülés utáni depressziójáról, most pedig az RTL-nek részletesen is felidézte, pontosan hogyan is élte meg azt az időszakot. Olyan gondolatai is akadtak, hogy nem szereti a saját gyermeke, ezért kezd sírni, amikor meglátja az anyját.

„A szülés utáni depresszió nálam úgy nyilvánult meg, hogy folyton sírtam. Állandóan magamat okoltam azért, hogy valamit nem jól csinálok a babával. Hogy azért sír, mert nem tudom, mit kéne tegyek, biztos nem vagyok jó anya – magamat vádoltam. 0-24-ben ez pörgött a fejemben. Laci mindig úgy jött haza a munkából, hogy sírva talált a szobában. Ez nekem nagyon rossz időszak volt az életemben” – mesélte a korábban a kapcsolatáról is őszintén nyilatkozó Virág, akinek még az is megfordult a fejében, hogy ide már komoly segítség kell.

„Engem senki nem készített fel arra, hogy egy gyermek mekkora felelősséggel jár. Hogy hirtelen egy olyan új érzést fogok tapasztalni, ami össze is zavarhat. Mindenki, mindig csak azt mondogatta, milyen szuper anyává válni, ez csak a jóról szól, az árnyoldalakról nem beszéltek. Örültem volna, ha van valaki az első gyerkőc előtt, aki leül velem, elmondja, hogy nagyon jó lesz, szuper az anyaság, nagyon fogod szeretni a gyerekeidet, de lesznek dolgok, amikkel meg kell küzdened” – tette hozzá a híresség, aki úgy lendült túl a dolgon, hogy elkezdett egyre több szeretetet kapni a gyermekétől, a depresszió pedig eltűnt. 

Voksán Virág és párja Laci

Voksán Virág és párja, Laci (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top