nlc.hu
Sztárok
Voksán Virágék felosztják a házimunkát

Voksán Virágék szakítottak a hagyományokkal, felosztják a házimunkát

Nem akarja, hogy úgy éljenek, mint a szülei.

Voksán Virág és kedvese, Laci lassan 10 éve alkotnak egy párt, 2 közös gyermekük van és 5 kutyájuk. Virág és Laci pár éve költöztek be az álomotthonukba, amit a saját maguk ízlése szerint alakítottak és rendeztek be. 

Voksán Virág és Laci

Fotó: Birton Szabolcs

A lemezlovas korábban elárulta, bár sokan el sem tudnák róla képzelni, de igazi háziasszony, akit nem ijeszt meg a takarítás sem. Most a Fókusznak mesélt arról, hogyan osztják fel Lacival a házimunkát. „Nálunk is apukám az, aki nem nagyon csinál házimunkát, mindent anyukám csinál, ami takarítás, mosás, főzés. Láttam, hogy ez anyukámat azért nagyon megviseli hosszútávon, főleg ahogy idősödik. Akkor úgy eldöntöttem, hogy nem szeretném, ha nálam ez így lenne” – magyarázta.

Hozzátette, Lacival rövid időn belül összeköltöztek és azonnal tisztázták, ki mennyit vállal a házimunkából. 

Lefektettük a szabályokat a takarítás és a házimunka terén, hogy nálunk ez munkamegosztással fog működni, és nem úgy, mint az ilyen régi elveket valló. Általában ez ilyen vidéki felfogás szokott lenni, hogy a pasi hazaér, fölrakja a lábát az asztalra, a felesége elé löki a sört és utána bekapcsolja neki a meccset. Nálunk megvan, hogy ki, mihez ért. Ha, én a takarításhoz értek, Laci pedig inkább a főzéshez, akkor nem szoktunk egymásnak a dolgaiba belerondítani

 – fogalmazott Virág. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top