nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág a hosszú házasság titkáról

Voksán Virág elárulta, szerinte mi a hosszú házasság titka

Náluk ez vált be.

Sokan nem gondolnák, hogy Voksán Virág mennyire élvezi a feleség és anya szerepet. A lemezlovas és kedvese, Laci lassan 10 éve alkotnak egy párt, 2 közös gyermekük van és 5 kutyájuk. Virág és Laci pár éve költöztek be az álomotthonukba, amit a saját maguk ízlése szerint alakítottak és rendeztek be. 

Voksán Virág és párja, Laci

Fotó: Birton Szabolcs

Mint kiderült, mindketten rendmániásak, ami nem egyszerű egy ekkora családban, ám segítséget sosem alkalmaznak. 

Nekem és Lacinak is fontos, hogy az otthonunk szép és rendezett legyen, hogy minket tükrözzön, így ha kell, naponta tartok a gyerekeknek hegyi beszédet” – fogalmazott a Story magazinnak a lemezlovas, majd rátért arra is, hogyan osztják fel a házimunkát. 

A takarításért meg persze én felelek. Sokan meglepődnek, amikor kiderül, nincs bejárónőnk, de nekünk ez a komfortos. Nem szeretnénk egy idegent a házban, például ezért nincs bébiszitterünk sem. És a férjem nagyon rendes, általában ő főz, szóval arra nincsen gondom. Fő a munkamegosztás, és csak halkan jegyzem meg, ez a hosszú házasság egyik titka!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top