nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág csak a családnak él

Voksán Virág mostantól háttérbe szorítja a dj-zést és csak a családnak él

Most már más a fontos az életében.

Voksán Virág nem kis családdal büszkélkedhet. Két gyermeke mellett öt kutyát is nevel. A népszerű lemezlovast nyáron külföldön választották a legszexibb dj-nek, most viszont még is arról beszélt a Reggeli vendégeként, hogy háttérbe szorítja a munkát. 

Voksán Virág

Voksán Virág a Reggeliben

 „Mindig az élesváltások embere voltam. Nekem hirtelen voltak a váltások, hiszen üzleti főiskolára jártam, angolul tanultam marketinget, majd hirtelen jött a dj szakma, ami homlokegyenest teljesen más dolog. Mindig is szerettem ezeket az éles váltásokat. Nyáron azért még elég sokat felléptem, most az őszi, téli időszakot kihagyom. A dj-éskedés, úgy veszem észre, nálam inkább szezonális lesz. Már nem a zene az első, nagyon fontos maradt, szeretem, de nem az első. A nyarat megtolom, de az év többi részében a családomra, az otthoni dolgokra koncentrálok” – magyarázta Virág. 

Virág egyébként arról is mesélt, hogy a kilenctagú családja már most karácsonyi lázban ég, mindent feldíszitettek, és ahogy az előző években, idén is két karácsonyfát állítanak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top