nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág az anyaságról mesélt

„Nem vagyok az a tipikus anyatípus” – Voksán Virágról sokan el sem tudták képzelni, hogy egyszer gyereke lesz

Virág szigorú és következetes szülőnek tartja magát.

Voksán Virág az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogy igazi nagy családot irányít, ugyanis a 2 és a 3 és fél éves gyerekeik mellett, még van 5 kutyájuk is. Természetesen a DJ arról is beszélt, nagyon nem egyszerű így az élete, főleg, hogy a gyerekek ilyen közel jöttek egymáshoz. 

Voksán Virág

Voksán Virág a Reggeli[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben

„Nem egyszerű, nagyon nehéz, főleg nekem, akiről sokan nem is gondolták soha, hogy gyerek meg család, mert nem nézték ki belőlem. Most sem vagyok az a tipikus anyatípus, egyébként hozzáteszem, nem vagyok az a tipikus anyuka, inkább vagányabb, bevállalósabb – mesélte Virág. – Nekem nagyon nehéz, mert a pici gyerekekhez annyira nem értek, sose volt türelmem, meg én úgy érzem, hogy akkor, amikor már elérnek egy bizonyos fejlettségi szintet korban, agyban, én akkor jövök ki jobban a gyerekekkel” – a DJ hozzátette, ez lehet, hogy onnan ered, hogy mindig is kicsit fiús volt, már egészen kicsi korától kezdve. Szigorúnak, és nagyon következetes szülőnek tartja magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top