nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág a rossz élményeiről

Voksán Virág gyerekkori traumáról vallott: „Állandóan meztelenül mászkált a házban”

A lemezlovas kifejezetten odafigyel, mit láthatnak a gyermekei és mit nem.

Illik-e meztelenkedni otthon a gyerekek előtt? – erről vitáztak a Reggeliben. Ha a gyerek már eléri a 4-5 éves kort, Voksán Virág számára már nem komfortos, ha meztelenül járkál otthon. 

Voksán Virág

Fotó: RTL

A lemezlovas két gyermek édesanyja és az elmúlt időszakban igyekszik a legtöbb idejét a családnak szentelni. Bár a gyerekek még kicsik, már most tudja, sok mindenre oda kell figyelnie egy szülőnek.

Nyilván az nem probléma, ha éppen átöltözöm a hálómba, a felsőmet leveszem és mondjuk egy szál bugyiban vagyok és ő benyit. Nem fogok ettől agyvérzést kapni nyilván. De hogyha bemegyek hozzá vagy járkálok a házon belül, nem fogom őt kellemetlen helyzetbe hozni – magyarázta Virág, majd felidézett egy emléket, amikor neki kifejezetten kellemetlen volt kislányként meztelen embert látni. – Volt egy legjobb barátnőm és neki az anyukája állandóan meztelenül járkált a házban. Teljesen meztelenül oda-vissza, előttem is ugye. És nekem ez így megmaradt, mert nagyon kellemetlen érzés volt. Lehet, hogy ebből is adódik ez a dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top