nlc.hu
TV-sztárok

Voksán Virág az aktfotóiról

Voksán Virág: „Nem fogom letagadni a gyerekeim előtt, hogy készült rólam ízléses aktfotó”

Nem lesz valaki azért rossz anya, mert többet mutat magából az átlagnál.

A Fókusz az anyaságról készített riportot a minap, azon belül is konkrétan arról, hogy egy anyának mit szabad és mit nem. Hódi Pamela, Sáfrány Emese, Kustánczi Lia és Voksán Virág is megszólalt a videóban. 

Voksán Virág elmondta, korábban készültek róla aktfotók a nyuszis magazinnak, ezt pedig nem akarja és nem is tudná letagadni a gyerekei előtt – persze, majd ha nagyobbak lesznek. „Nem fogom letagadni, hogy anno a nyuszis magazin címlapján szerepeltem, és ugye a magazinban azért voltak ízléses, zárt lábas, de azért aktfotók rólam. Én úgy gondolom, hogy ez nagyon szép és igényes megjelenés volt. Ugye a magazin is egy nívós magazin volt, tehát ebben semmi szégyellnivaló nincs” – árulta el a lemezlovas.

Voksán Virág

Fotó: RTL

Sáfrány Emese számos képet posztolt már az Instagram-oldalára, amelyeken bikiniben vagy esetleg szexibb ruhában látható, ezzel pedig szerinte semmi baj nincs. „Nem kitárulkozom, hanem egyszerűen nő vagyok, és így nézek ki. Tehát nem fogom magam azért titkolni, és nem kirakni a dekoltázsomat egyáltalán, mert van egy kisfiam. Az teljesen más, hogy mondjuk meztelenül mutogatnám magam, és mindent megmutató fotókkal árasztanám el a közösségi oldalakat. Az szerintem már anyaként kellemetlenebb” – árulta el a légtornász, majd hozzátette, hogy nem gondolja úgy, ezért rossz anyuka lesz valaki. 

Én sokkal (idézőjelben) rosszabbnak gondolom azt az anyuka típust, aki elhagyja magát azért, mert anya lett. Nagyon sok ilyet látni. Meddig tart mondjuk fürdés közben megmosni a hajadat? Szerintem ugyanannyi idő, majdnemhogy. Vagy meddig tart egy csinosabb ruhát felhúzni, mint mondjuk egy gyűrött, szakadtnak tűnő pólót? Én inkább ezzel gondolom azt, hogy nagyobb a probléma” – zárta a mondandóját Sáfrány Emese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top