nlc.hu
TV-sztárok

Voksán Virág párja másodszor szerepel képernyőn

Voksán Virág a párjáról: „Nem lesz rendszer az ő szerepeltetéséből”

Eszetlen műsorokba pláne nem hajlandóak elmenni.

Voksán Virág 9 éve van együtt férjével, akivel két közös gyermeket és öt kutyát nevelnek. A népszerű lemezlovas amennyire tudja, óvja a magánéletét, beleértve kedvesét is a nyilvánosság elől. Tavaly láthattuk először Lászlót a Drágám, add az életed című műsorban. 

Voksán Virág és Valentényi László

Voksán Virág és Valentényi László (Fotó: TV2)

Idén sokak nagy meglepetésére Virág mégis úgy döntött, Lászlóval szerepelni fognak a Nyerő Párosban. Hogy miért jutott erre az elhatározásra, arról a Reggeliben mesélt. 

„Nekünk az egyik kedvenc műsorunk, mert ez nem csak egy olyan reality, ami ilyen eszetlen, hogy összezárunk x celebet, hanem tényleg van benne agyjáték – kezdte Virág. – Igaz a hír, idén benne leszünk. Bár a páromat nem nagyon szoktam mutogatni. Nagyon ritkák azok a műsorok, egy-egy ilyen színvonalasabb műsor kedvéért szoktunk kivételt tenni, eddig kilenc év alatt ez a második ilyen. Ezentúl sem lesz rendszer az ő szerepeltetéséből, ő sem szeretne, de most kivételt tettünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top