nlc.hu
TV-sztárok

Voksán Virág új szerepben

Új szerepben tündököl Voksán Virág: „Először nagyon tartottam tőle, de hoztam a kezdők szerencséjét”

A DJ a játékból csak osztóként veszi ki a részét.

Voksán Virágot sorra érik a megtiszteltetések. Nem olyan régen őt választották meg a legszexibb magyar DJ-nek Ázsiában, most pedig a vipcasino.hu reklámarca lett. 

Voksán Virág

Voksán Virág (Fotó: Kaszinó Vegas Youtube)

A kétgyermekes lemezlovastól nem áll távol a szerencsejáték, ugyanis korábban már ő is kipróbálta. 

„Amikor 2007-ben megnyertem a Miss Hawaiian Tropic Hungary szépségversenyt, én képviselhettem Magyarországot a világversenyen, amit Las Vegasban, a kaszinók fővárosában rendeztek meg. Ha már ott voltam, egyik este elindultam játszani. Először nagyon tartottam tőle, de hoztam a kezdők szerencséjét, és elég nagy összeget nyertem. Második este aztán újra megpróbáltam, akkor még többet nyertem. Akkori léptékben több havi átlagbért kaptam a géptől és hihetetlen jó érzés volt. Persze a könnyen jött pénz könnyen el is megy. Másnap Las Vegasban felkerestem a kedvenc ruhaüzletemet, és szinte mindent elköltöttem – emlékezett vissza Virág, aki ezentúl a zene mellett a kártyalapokat is keveri egy online kaszinóban. – Mikor az ember a saját pénzét teszi kockára, az nagyon nagy felelősség. Nekem mázlim volt, hogy rögtön nyertem, de nagyon furcsa érzés volt. Azóta nem is játszottam, bár sokszor terveztem, hogy újra megpróbálom, de valahogy érzi az ember ennek a felelősségét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top