nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág kikelt magából

Voksán Virág élő adásban kelt ki magából egy betelefonáló miatt

Erzsi néni nem finomkodott a kritikával.

Voksán Virág már két gyermek édesanyja, ezért az elmúlt időszakban leginkább főállású anyaként hivatkozott magára. A mai vitatéma a Reggeliben az volt, melyik a „helyes” szülői módszer, a szigor vagy az engedékenység. 

Voksán Virág

Voksán Virág a Reggeliben

A lemezlovas arról beszélt, hogy miért ért inkább egyet a szigorúbb neveléssel, míg Nici Belucci arról, hogy ő inkább engedékenyebb gyermekével. A témához egy betelefonáló nyugdíjas hölgy is hozzászólt, aki azt mondta, hogy legközelebb olyan vendégeket kéne behívni a műsorba, akik „nem a kirakatban élnek, nem a mű dolgok a legfontosabbak az életben és nem olyan nagyon gazdagok”.

Ez az egész nagyon szép, nagyon jó… csak a hölgy Mucsaröcsögéről vagy honnan hívott? – kezdte Virág, majd enyhén ingerülten folytatta. – Mi konkrétan benne vagyunk ebben a dologban és ezen van a hangsúly, nem azon, hogy ő hatvan évvel ezelőtt mit csinált. Az tud érdemben nyilatkozni egy adott témáról, aki jelenleg ezekkel a problémákkal küzd, ebben benne van, hiszen az emlékek és az évek mindent megszépítenek és megváltoztatnak. Azt nem is tudom, honnan veszi a hölgy, hogy nincs munkánk és van segítségünk. Nekem nincs. De ezt ő már tudta, hogy nálunk van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top