nlc.hu
Sztárok

Voksán Virág őszintén beszélt az anyaságról

„Az elején a baba nem tudott annyi mindent visszaadni” – Voksán Virág az anyaságról

A lemezlovas anyatársait is helyretette.

Voksán Virág nem kis családdal büszkélkedhet. Két gyermeke mellett öt kutyát is nevel. A népszerű lemezlovas tavaly ősszel úgy döntött, háttérbe szorítja a munkát és inkább a családjára fókuszál. Az anyaság a mindig szexi Virágot is megváltoztatta. 

Voksán Virág

Fotó: TV2

„Nehéz a szülői lét, de már több a jó benne. Az elején a baba nem tudott annyi mindent visszaadni, de ahogy fejlődnek a picik, egyre több van azokból a pillanatokból, amelyek jólesnek az embernek, örömmel töltenek el. Türelemre tanítanak a gyerekek, pedig nem voltam türelmes. Rájöttem arra is, hogy a nevelésben kellenek a szabályok, mert ha ezt nem kapja meg, a gyerek nem is érzi jól magát, és frusztráltan viselkedik – magyarázta Virág a HOT! magazinnak. – Manapság divat, hogy a gyereket kiskirályként kezelik, nem merik nevelni, mert félnek, hogy nem fogja szeretni őket a gyermekük. Szerintem ez baromság. Rossz taktika, az új generációnál ez kezd elharapózni. Nem szabad mindent megengedni. Szerintem a gyerekek szeretik, ha van egy megszokott rend az életükben. Nálunk a gyerekek mindennap nyolc körül mennek aludni, illetve napközben is van egy kialakult napi rutin: ez ad nekik biztonságot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top