nlc.hu
Szabadidő

Vokság Virág kötelezőnek érzi a posztolást

Voksán Virág: „Folyamatosan kell posztolni, mert ha nem, nem fogok annyi embernek eszébe jutni”

A dj attól fél, ha nem posztolja ki magát, elfelejtik az emberek.

Voksán Virág közösségi oldala elég színes, melyen keresztül nem csak gyermekeit, kutyáit mutatja meg követőinek, nem riad vissza attól sem, ha fehérneműben kell pózolnia a kameráknak. 

Voksán Virág

Voksán Virág a Reggeliben

A dj ugyan a munkáját háttérbe szorította a család kedvéért, úgy érzi, az állandó posztolás a munkája része, így ezt továbbra is szeretné megtartani. 

„Nekem a munkámhoz erősen kötődik, hogy jelen legyek a social felületeimen, hiszen ha nem posztolok magamról, ha mondjuk, négy-öt nap eltelik, ami mostanában szokott, hiszen két gyerek és öt kutya mellett, előfordul, akkor bizony érzem, kicsit olyan, mintha meghalnék az embereknek. Folyamatosan kell posztolni, mert ha nem, visszább fog esni, nem fogok annyi embernek eszébe jutni, nem gondolnak rám egy munkalehetőségnél. Ez nálam nem exhibicionizmusból fakad” – mesélte a Reggeliben Virág, ahol  Kunovics Katinka énekesnővel vitáztak a témáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top